وبلاگ

کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق

مزایای کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق

کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق چگونه است؟ امروزه با پیشرفت علم و افزایش سرعت زندگی باید به گونه ای عمل کنیم که همراه با رعایت ایمنی بتوانیم زندگی امنی را چه برای خود و چه برای دیگر افراد فراهم کنیم. رعایت ایمنی در همه مکان ها از جمله خانه، محل کار، بیمارستان ها، ادارات یا حتی مکان های عمومی از اهمیت بالایی برخوردار است که با روش های گوناگون و متفاوتی می توان برای فعالیت های ایمنی اقدام کرد. 

یکی از مواردی که کمک بسیاری در زمان شرایط حساس می کند و می توان از آن استفاده کرد، چراغ های اضطراری هستند که این محصولات به عنوان چراغ اضطراری اعلام حریق نیز شناخته می شود. اصلی ترین کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق هدایت افراد به سمت خروج است و با همین روش افراد می توانند از مکانی که دچار حادثه شده است خارج شوند. در ادامه با کاربرد انواع چراغ های اضطراری آشنا خواهید شد پس با مجموعه پارس شعله همراه باشید.

کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق به چه صورت است؟

عواملی بسیاری سبب رخ دادن حوادثی مانند حریق، ترکیدگی یا دیگر موارد می شود که اگر ساختمانی به تجهیزات ایمنی اعلام و اطفا حریق مجهز نباشد، قطعا خسارت های بسیاری شامل جان و مال مردم خواهد شد. در صورت وقوع آتش سوزی، اغلب ممکن است برق ساختمان قطع شود، به این معنی که نه تنها آتش سوزی در ساختمان در حال گسترش است، بلکه هیچ چراغی برای هدایت افراد به سمت مسیرهای ایمنی وجود ندارد. اینجا است که چراغ اضطراری وارد عمل می شود و عملکرد مناسبی را از خود به نمایش می گذارد.

هنگامی که برق یک ساختمان قطع می شود، روشنایی اضطراری به طور خودکار روشن می شود. این بدان معنی است که اگر مکانی دچار حریق شده باشد، افراد به کمک این چراغ ها بتوانند به خوبی مسیر خروج را پیدا کرده و از محل آتش سوزی دور شوند. به همین دلیل، روشنایی اضطراری به جای استفاده از برق مانند روشنایی سنتی، با باتری کار می‌کند.کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق به افراد کمک می کند که نه تنها بدون استرس، بلکه مطمئن و ایمن از محیط حریق خارج شوند. 

انواع کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق

مدل های مختلفی از چراغ اضطراری حریق وجود دارد به همین دلیل شاهد کاربردهای متفاوتی از این چراغ ها خواهید بود. در نتیجه در هر ساختمانی با توجه به نوع کاربری از چراغ های متفاوتی استفاده خواهند کرد. سه نوع اصلی چراغ شامل چراغ فرار اضطراری، چراغ اضطراری آماده به کار و چراغ اضطراری مسیر فرار است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه لوله کشی گاز ساختمان در کرج می توانید با مجموعه پارس شعله در تماس بوده و راهنمایی های مورد نظر خودتان را دریافت کنید.

چراغ فرار اضطراری 

به نوعی از چراغ هایی که در زمان حریق به افراد برای خروج از محل حادثه کمک می کند، چراغ فرار اضطراری نامیده می شود. که ممکن است در برخی مکان ها شاهر تابلوهای شبرنگ بجای چراغ های اضطراری باشید که مسیر خروج را به شما نشان می دهد.

چراغ اضطراری آماده به کار

چراغ اضطراری آماده به کار را می توان فقط به عنوان روشنایی پشتیبان بیان کرد که در صورت قطع برق برای تسهیل از سرگیری فعالیت های عادی روشن می شود. انواع سیستم های اطفا حریق وجود دارد که می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سیستم اطفا حریق در کرج با مشاورین پارس شعله در تماس باشید.

چراغ اضطراری مسیر فرار

آخرین مورد برای کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق، مدل چراغ اضطراری مسیر فرار است و به چراغ اضطراری اشاره دارد که امکان تخلیه ایمن و سریع ساختمان را فراهم می کند. راه های فرار مانند راهروها و راه پله ها و همچنین محل تجهیزات آتش نشانی مانند خاموش کننده ها و اعلام حریق را روشن می کند. اما سوالی که ممکن است برای شما پیش آید این است که محل نصب چراغ ها باید در کدام قسمت ساختمان باشد و چه نکاتی باید رعایت شود؟ در ادامه پاسخ های مناسبی به سوالات شما داده خواهد شد.

محل مناسب نصب چراغ اضطراری  

اکثر ساختمان‌های جدید در زمان ساخت و ساز دارای روشنایی اضطراری هستند. اگر شما مالک یا مدیریت یک ساختمان تجاری یا عمومی هستید که می‌دانید روشنایی اضطراری نصب نشده است، بسیار ضروری است که در اسرع وقت این موضوع را اصلاح کنید و حتما برای نصب و مشاوره در این رابطه از افراد متخصص کمک بگیرید که استانداردهای مورد نظر به خوبی رعایت شود. علاوه بر نصب اصولی باید بدانید که این نوع از چراغ ها را در کدام قسمت از ساختمان ها باید نصب کنید. این مکان ها شامل موارد زیر است:

  • درهای خروجی؛
  • راه و راه پله های فرار؛
  • پاگرد هر راه پله؛
  • بالای درب های خروج فرار؛
  • علائم فرار اضطراری؛
  • محوطه هایی با مساحت بیشتر از 60 متر مربع؛
  • بالای تجهیزات ایمنی آتش نشانی؛
  • اتاق های بدون پنجره؛
  • اتاق های جلسه و میتینگ؛
  • آسانسورها.

مزایای کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق

استفاده از تجهیزات اعلام و اطفا حریق در ساختمان ها نه تنها دارای معایب نیست، بلکه مزایای بسیاری را چه به برای افراد ساکن ساختمان و چه برای افراد آتش نشان دارد. در نتیجه با روی کار آمدن تجهیزات آتش نشانی شاهد مجهز شدن ساختمان ها به تجهیزات اعلام و اطفا حریق هستیم و همچنین با نصب آن ها ایمنی ساختمان ها دو چندان شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سیستم اعلان حریق در کرج می توانید با مشاورین ما در پارس شعله در تماس باشید.

استفاده و کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق به عنوان یک سرمایه گذاری طولانی مدت نیز محسوب می شود زیرا با عملکردی که دارد از جان و مال افراد محافظت می کند. از مزایایی که می توان برای کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق نام برد شامل روشنایی در هنگام حساس و بحرانی، جلوگیری از ایجاد ترس، هرج و مرج در بین افراد، رعایت نکات ایمنی و استانداردهای ساخت ساختمان و کاهش صدمات و خسارت های بیشتر است.

شناخت کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق

کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق بخش ضروری هر ساختمانی به حساب می آید که با مدل ها و انواع مختلفی که دارد می توانید ساختمان های خود را به این تجهیزات حریق مجهز کنید. البته لازم به ذکر است که برای نصب انواع چراغ های اضطراری باید از افراد ماهر و متخصص در زمینه تجهیزات آتش نشانی استفاده کنید که به خوبی این محصولات را بر پایه استانداردهای مورد نظر نصب و اجرا کنند.

اگر می‌خواهید درباره کاربرد چراغ اضطراری در هنگام حریق اطلاعات بیشتری کسب کنید، یا می‌خواهید در مورد نصب چراغ اضطراری در ساختمانی که مالک یا مدیریت آن هستید راهنمایی کسب کنید، می توانید با مجموعه پارس شعله در تماس بوده یا در بخش کامنت ها سوالات خود را از ما بپرسید. مشاورین ما راهنمایی های مورد نیاز را به شما خواهند داد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *